WebWave Internet Services

About Us

H WebWave ξεκίνησε τη πορεία της πριν από μερικά χρόνια όταν μια παρέα ανθρώπων ένωσε δυνάμεις και εμπειρίες, κι έκανε το χόμπι της επάγγελμα.

Σήμερα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων ανταγωνιζόμενοι πληθώρα "ειδικών", δίνοντας απόλυτη έμφαση μόνο στην ποιότητα των projects που υλοποιούμε. Μετά από τόσο καιρό έχουμε δημιουργήσει ένα portfolio ικανοποιημένων πελατών, οι οποίοι μπορούν να σας επιβεβαιώσουν τα γραφόμενά μας .


"Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε είναι για εμάς μια στάση του ταξιδιού μας.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θέλουμε να γνωρίσουμε όμορφα μέρη, γιαυτό σε κάθε έργο που υλοποιούμε, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Άλλωστε, δε βιαζόμαστε να φτάσουμε στον προορισμό μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να απολαύσουμε τη διαδρομή."

In Progress

 Katsaros Nikos 87%

Wedding Day 55%

Tsaltakis 37%
 Radou  22%

-Stay In Touch-

A+ R A-

web-design

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Η επέκταση μιας φυσικής επιχείρησης στο διαδίκτυο ή η δημιουργία μιας νέας ηλεκτρονικής επιχείρησης μπορεί να φαντάζει εύκολη διαδικασία, η πραγματικότητα είναι όμως διαφορετική. Η ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης είναι ο "καθρέπτης" της προς τον έξω κόσμο και οφείλει να την αντιπροσωπεύει επάξια, ικανοποιώντας στο μέγιστο τους στόχους της. 

Κάθε επαγγελματική ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι το αποτέλεσμα μελέτης, σχεδιασμού και τεχνικών marketing, διασφαλίζοντας παράλληλα μια καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να αναπτύσσεται με επαγγελματικό τρόπο, συνδυάζοντας άψογα το αισθητικό αποτέλεσμα, την τεχνογνωσία και την λειτουργικότητα. 

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας εκτός από μια παρουσία στο διαδίκτυο, μπορεί να γίνει και ένα ισχυρό μέσο διαφήμισης και προώθησης των προϊόντων σας. Έχει τη δυνατότητα να σας φέρει σε επαφή με μια πληθώρα νέων χρηστών - πελάτων, που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γνώριζαν την ύπαρξή σας. 

Μια σύγχρονη και επαγγελματική ιστοσελίδα, η οποία είναι παράλληλα μια χαμηλού κόστους επένδυση, έχει τη δυνατότητα να αποκομίσει για την επιχείρησή σας ένα ισχυρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

E-mail Marketing

Ένας πολύ διαδεδομένος πλέον τρόπος διαφήμισης είναι η αποστολή μαζικών emails σε υποψηφίους πελάτες. Σε μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθει, οι χρήστες απάντησαν ότι ελέγχουν το email τους κατά μέσο όρο 13,1 φορές την εβδομάδα. Το email κατέχει επάξια μια θέση ανάμεσα στα μέσα ενημέρωσης, ενώ οι διαφημίσεις μέσω αυτών έχουν την πιο αποτελεσματική στόχευση. Η WebWave σχεδιάζει και προτείνει λύσεις που μπορούν να προσδώσουν στην επιχείρησή σας αρκετά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.

Social Media

Το social media marketing είναι ένας επιπρόσθετος τρόπος στοχευμένης διαφήμισης. Χρησιμοποιεί την online κοινότητα και πιο συγκεκριμένα τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κ.λπ) για να προωθήσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Λειτουργεί παράλληλα με το search engine optimization και είναι μέρος ενός γενικότερου marketing plan, που στοχεύει στο να μετατρέψει τους χρήστες σε υποψήφιους πελάτες.

Banner Creation

Ένας επιπλέον τρόπος προώθησης μιας ιστοσελίδας είναι μέσω ενός διαφημιστικού banner. Μια συνήθης πρακτική είναι η ανταλλαγή banners ανάμεσα σε διαφορετικές ιστοσελίδες. Ο στόχος τους είναι να προσελκύσουν χρήστες, οι οποίοι όταν τα επιλέξουν θα μεταβούν στην αντίστοιχη ιστοσελίδα. Η WebWave δημιουργεί banners υψηλής αισθητικής που μεταδίδουν με ακρίβεια το "μήνυμά σας".

Logo Design

Η δημιουργία ενός λογοτύπου είναι μια καλλιτεχνική διαδικασία. Το λογότυπο θα πρέπει να προκαλεί μια καλή πρώτη εντύπωση, και παράλληλα να εκφράζει το "προϊόν" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποτελεί τη καρδιά της εταιρικής ταυτότητας, και πολύ συχνά είναι ένα από τα καθοριστικά στοιχεία για την άποψη που θα σχηματίσει κάποιος για την επιχείρησή σας. Η WebWave αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία τη δημιουργία του λογοτύπου σας, υλοποιώντας οποιαδήποτε απαίτηση έχετε, όσο δύσκολη κι αν είναι.