WebWave Internet Services

About Us

H WebWave ξεκίνησε τη πορεία της πριν από μερικά χρόνια όταν μια παρέα ανθρώπων ένωσε δυνάμεις και εμπειρίες, κι έκανε το χόμπι της επάγγελμα.

Σήμερα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων ανταγωνιζόμενοι πληθώρα "ειδικών", δίνοντας απόλυτη έμφαση μόνο στην ποιότητα των projects που υλοποιούμε. Μετά από τόσο καιρό έχουμε δημιουργήσει ένα portfolio ικανοποιημένων πελατών, οι οποίοι μπορούν να σας επιβεβαιώσουν τα γραφόμενά μας .


"Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε είναι για εμάς μια στάση του ταξιδιού μας.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θέλουμε να γνωρίσουμε όμορφα μέρη, γιαυτό σε κάθε έργο που υλοποιούμε, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Άλλωστε, δε βιαζόμαστε να φτάσουμε στον προορισμό μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να απολαύσουμε τη διαδρομή."

In Progress

 Katsaros Nikos 87%

Wedding Day 55%

Tsaltakis 37%
 Radou  22%

-Stay In Touch-

A+ R A-

seo

Προώθηση Ιστοσελίδων

Οι τεχνολογικές εξελίξεις που διαδραματίζονται καθημερινά, έχουν οδηγήσει το σύνολο των επιχειρήσεων τόσο στη δημιουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων, όσο και στη δημιουργία προφίλ σε γνωστές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, YouTube κλπ). Eίναι πλέον αντιληπτό ότι οι καταναλωτές έχουν ξεφύγει από τους κλασσικούς τρόπους αναζήτησης μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος, και στρέφονται ολοένα και περισσότερο προς το διαδίκτυο το οποίο προσφέρει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα.

Oι μηχανές αναζήτησης ηγούνται του internet marketing, με τη Google να είναι πρωτοπόρος. Πολλές πλέον επιχειρήσεις διαμορφώνουν τη στρατηγική ανάπτυξής τους μέσα από αυτές τις μηχανές αναζήτησης. Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα είναι δυο. Η προώθηση μιας ιστοσελίδας από τον τρόπο κατασκευής της (SEO - search engine optimization), και η στοχευμένη διαφήμισή της μέσω διαδικτύου (SEM - search engine marketing). Για να υπάρξει πλήρης επιτυχία οι τρόποι αυτοί θα πρέπει να συνδυαστούν ισορροπημένα.

Όσον αφορά τον τρόπο κατασκευής μιας ιστοσελίδας, η WebWave σχεδιάζει και εφαρμόζει τεχνικές marketing κατά τη διάρκεια υλοποίησης μιας ιστοσελίδας. Κάθε έργο που παραδίδεται είναι μελετημένο και δομημένο κατά τέτοιο τρόπο που να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Σχετικά με τη στοχευμένη διαφήμιση μέσω διαδικτύου, η πιο γνωστή υπηρεσία στο διαδίκτυο είναι η Google Adwords. Πρόκειται για διαφημιστική καμπάνια PPC (Pay Per Click), κατά την οποία ο διαφημιζόμενος χρεώνεται μόνο όταν ο χρήστης επιλέξει τη διαφήμισή του. Μέσα από λέξεις - κλειδιά (keywords) προσεγγίζονται νέοι πελάτες, ενώ παράλληλα το κόστος διαφήμισης είναι ελάχιστο (σε σχέση με τους κλασσικούς τρόπους διαφήμισης) αλλά και ελεγχόμενο σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

E-mail Marketing

Ένας πολύ διαδεδομένος πλέον τρόπος διαφήμισης είναι η αποστολή μαζικών emails σε υποψηφίους πελάτες. Σε μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθει, οι χρήστες απάντησαν ότι ελέγχουν το email τους κατά μέσο όρο 13,1 φορές την εβδομάδα. Το email κατέχει επάξια μια θέση ανάμεσα στα μέσα ενημέρωσης, ενώ οι διαφημίσεις μέσω αυτών έχουν την πιο αποτελεσματική στόχευση. Η WebWave σχεδιάζει και προτείνει λύσεις που μπορούν να προσδώσουν στην επιχείρησή σας αρκετά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.

Social Media

Το social media marketing είναι ένας επιπρόσθετος τρόπος στοχευμένης διαφήμισης. Χρησιμοποιεί την online κοινότητα και πιο συγκεκριμένα τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κ.λπ) για να προωθήσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Λειτουργεί παράλληλα με το search engine optimization και είναι μέρος ενός γενικότερου marketing plan, που στοχεύει στο να μετατρέψει τους χρήστες σε υποψήφιους πελάτες.

Banner Creation

Ένας επιπλέον τρόπος προώθησης μιας ιστοσελίδας είναι μέσω ενός διαφημιστικού banner. Μια συνήθης πρακτική είναι η ανταλλαγή banners ανάμεσα σε διαφορετικές ιστοσελίδες. Ο στόχος τους είναι να προσελκύσουν χρήστες, οι οποίοι όταν τα επιλέξουν θα μεταβούν στην αντίστοιχη ιστοσελίδα. Η WebWave δημιουργεί banners υψηλής αισθητικής που μεταδίδουν με ακρίβεια το "μήνυμά σας".

Logo Design

Η δημιουργία ενός λογοτύπου είναι μια καλλιτεχνική διαδικασία. Το λογότυπο θα πρέπει να προκαλεί μια καλή πρώτη εντύπωση, και παράλληλα να εκφράζει το "προϊόν" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποτελεί τη καρδιά της εταιρικής ταυτότητας, και πολύ συχνά είναι ένα από τα καθοριστικά στοιχεία για την άποψη που θα σχηματίσει κάποιος για την επιχείρησή σας. Η WebWave αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία τη δημιουργία του λογοτύπου σας, υλοποιώντας οποιαδήποτε απαίτηση έχετε, όσο δύσκολη κι αν είναι.